Ultimate magazine theme for WordPress.

راهنمای جامع خرید بهترین پاوربانک موبایل در بازار ? +(قیمت و نظرات)

1,061

تمام شدن شارژ گوشی یکی از بدترین اتفاقاتی است که همه ما با آن مواجه شده ایم، مخصوصا اگر در شرایط سختی گیر کرده باشیم(مثلا پشت ترافیک سنگین، یا وسط یه مهمونی که کسیو نمیشناسی، یا وقتی منتظر کسی هستی و یهو گوشیت خاموش میشه).  اگر شما هم مانند من چنین شرایط ناگواری را تجربه کرده اید و در فکر خرید بهترین پاوربانک بازار با قیت مناسب و بازده بالا هستید این مقاله را با دقت بخوانید تا بتوانید پاوربانکی خریداری کنید که تا عمر دارید پشیمان نشوید.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

خواندن این مقاله شما را از مطالعه یا پرس و جو در مورد پاوربانک بی نیاز می کند و شما را به یک متخصص که می توانید پاسخ‌های دوستانتان را در این حوزه بدهید.

در صورتیکه وقت محدودی دارید و نمی توانید همه قسمت های این مقاله را مطالعه کنید، از فهرست قسمت مورد نظر خود را کلیک کنید و فقط همان بخش را مطالعه کنید:

[toc]

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

چرا به پاوربانک نیاز داریم؟

همه ما تجربه تلخی از خاموش شدن گوشی موبایلمان درست در دقایقی که واقعا گیر هستیم را داشته ایم، همراه داشتن یک پاوبانک قدرتمند و حرفه ای و سبک ما را همیشه با شارژ ۱۰۰درصد حفظ می کند.بنابراین این وسیله به یکی از ضروری ترین وسایل ما تبدیل شده که همواره به آن نیاز داریم.

پاوربانک چیست؟

پیش از هر چیزی شاید بد نباشد که کمی در مورد ماهیت پاوربانک‌ها و چگونگی عملکرد آن‌ها بدانید. اگر بخواهیم بحث را پیچیده نکنیم، پاوربانک‌های قابل حمل مجموعه‌ای از سلول‌ها هستند که توسط میکروکنترلرهای PCB مدیریت می‌شوند تا قادر باشند اقدام به ذخیرۀ انرژی و انتشار آن در مواقع لزوم کنند. پاوربانک‌ها قادرند بدون دردسر و تنها با استفاده از یک کابل در هر مکان و زمانی گوشی هوشمند و یا تبلت شما را شارژ کنند.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

انواع پاوربانک

رایج‌ترین نوع پاوربانک‌ها همان نمونه‌هایی هستند که دارای یک پورت USB برای خروجی و یک پورت micro-USB برای ورودی هستند.

پاوربانک های وایرلس نیز از مدلهای پرطرفداری پاوربانک می باشند که دردسر حمل سیم را از بین برده اند.همچنین به تازگی نمونه‌های خورشیدی نیز در حال فراگیر شدن هستند و همانگونه که از نامشان پیداست سلول‌های این پاوربانک‌ها علاوه بر نیروی برق شهری قادر هستند از نور خورشید تغذیه کرده تا در شرایطی که هیچ‌گونه دسترسی‌ای به برق شهری ندارید(مثلا کوهنوردی یا سفر) نیز برای گوشی یا تبلت خود آذوقه داشته باشید.

 

نوع سلول‌ها در Powerbank

درواقع سلول‌های به کار رفته در پاوربانک‌ها به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند. یکی از آن‌ها که پرکاربرد‌تر از دیگری است «18650» نام دارد که بیشتر با نام Li-ion شناخته می‌شود و دیگری هم نوع Lithium-Polymer است که به اختصار به آن Li-Poly می‌گویند. نوع اول به این دلیل بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد که قیمت تمام‌شدۀ پایین‌تری دارد اما حقیقت این است که نمونه‌های لیتیوم-پلیمری علاوه بر ظرفیت بالا به نسبت وزن و حجم، از امنیت بیشتری نیز برخوردار هستند.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

پاوربانک چگونه کار می‌کند؟

کار کردن با پاوربانک‌ها بسیار ساده است، کافی است پاوربانک خود را توسط کابل USB به برق شهری متصل کنید تا شارژ شود و به همین سادگی قادر خواهید بود تا هر زمان و در هر جایی که نیاز پیدا کردید گوشی هوشمند خود را به آن متصل کنید تا عمل انتقال شارژ آغاز شود. حالا پس از دانستن این موارد برویم سر اصل مطلب و نکاتی که به شما کمک می‌کند تا بهترین پاوربانک را با توجه به نیازهای خودتان انتخاب و خریداری کنید.

پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر بخرم یا ۲۰۰۰۰؟

ظرفیت ذخیره‌سازی عامل اولی است که هنگام انتخاب و خرید بهترین پاوربانک باید مدنظر داشته باشید.

یکی از سوالاتی که برای خریداران پاوربانک پیش می آید ظرفیت شارژ پاوربانک می باشد و یکی از مولفه هایی که شما هنگام خرید یک پاوربانک مشاهده می کنید همین میزان میلی آمپر ساعت یک پاوربانک می باشد.

احتمالاً این اعداد و واژه‌ها در جاهای مختلف به چشمتان خورده باشد: 2600mAh, 5200 mAh, 10400 mAh. این‌ها همان اعدادی هستند که میزان ظرفیت پاوربانک‌ها را بر حسب میلی‌آمپر ساعت نشان می‌دهند.

شما باید قادر باشید که با استفاده از همین ارقام تصمیم بگیرید که می‌خواهید پاوربانکتان چه ظرفیتی داشته باشد. اما چگونه می‌توان از این اعداد سر درآورد؟ نگران نباشید، در ادامۀ مقاله متوجه این مسئله خواهید شد.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

مدت زمان شارژ پاوربانک چقدر است یا پاوربانک چند بار گوشی من را شارژ می کند؟

این موضوع ارتباط مستقیم با ظرفیت باطری موبایل شما دارد، مثلا اگر باطری گوشی موبایل شما ۲۰۰۰ میلی آمپر باشد بعد از خرید یک پاوربانک ۱۰۰۰۰mAh بطور متوسط می توانید ۵بار گوشی خود را شارژ کنید، البته برای محاسبه این موضوع راندمان و پارامترهای دیگری نیز دخیل است که در ادامه مفصل تر صحبت می‌کنیم.

اصولاً مدت زمانی که لازم است تا پاوربانک شارژ شود، به شارژر و ظرفیت پاوربانک بستگی دارد. در صورتی که پاوربانک دارای ظرفیت اسمی 10000 میلی‌آمپر ساعت باشد، مدت زمان لازم جهت کامل شدن شارژ پاوربانک توسط یک شارژر یک آمپری در بهترین شرایط، 10 تا 11 ساعت و به وسیله یک شارژر دو آمپری بین 5 تا 6 ساعت، زمان می‌برد. در مورد روش محاسبه زمان شارژدهی پاوربانک باید بگوییم ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی‌آمپرساعت ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی‌آمپرساعت، تقسیم بر 1000 تقسیم بر خروجی جریان شارژر با واحد آمپر می‌شود.

روش‌های شارژ صحیح پاوربانک

به محض کامل شدن شارژ پاوربانک، باید آن را از پریز کشید، البته برخی پاوربانک ها قابلیت حفاظت در برابر شارژ بیش از اندازه را دارند و باعث می شود پاوربانکِ شما تنها تا حد مجازی که برای آن تعیین شده شارژ شود و حتی در صورتی که به برق شهر متصل باشد شارژ دریافت نکند.

در بیشتر موارد سعی کنید از پریز برق جهت شارژ کردن پاوربانک استفاده نمایید.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

راهنمای خرید پاوربانک برای آیفون

در این بخش ما مهمترین پارامترهایی که شما برای خرید بهترین پاوربانک برای گوشی های آیفون نیاز دارید را معرفی می کنیم.

برای خرید بهترین پاوربانک باید به چه نکاتی دقت کنیم؟

در این بخش ما تمامی پارامترهای مهم که شما باید برای انتخاب و خرید یک پاوربانک قدرتمند دقت کنید معرفی کرده ایم، با مطالعه این بخش به امکانات و زوایای بیشتری از پاوربانکها پی می‌برید.

میزان ظرفیت پاوربانک

همان‌طور که گفته شد میزان ظرفیت پاوربانک‌ها بر حسب میلی‌آمپر ساعت یا mAh مشخص می‌شود. این همان واحدی است که ظرفیت باتری گوشی‌های همراه نیز با آن اندازه‌گیری می‌شود.

دلیل این امر نیز بسیار ساده است چرا‌که پاوربانک‌ها نیز نوعی از باتری‌ها هستند.  این واحد اندازه‌گیری درواقع میزان‌ انرژی‌ای که می‌تواند در طول زمان مشخص در جریان باشد را نشان می‌دهد و باز هم به زبان ساده‌تر قدرت پاوربانک‌ شما را نشان می‌دهد. بیشتر بودن این عدد نشانگر آن است که پاوربانک شما قادر به انتقال انرژی بیشتری در زمانی کمتر است.

حال سؤالی که ممکن است برای خیلی‌ها پیش بیاید این است که با دانستن حقایق بالا چطور ممکن است کسی بخواهد که یک پاوربانک با ظرفیت کم‌تر انتخاب کند؟ باید بگوییم که دو دلیل عمده و منطقی وجود دارد که ممکن است با در نظر گرفتن آن‌ها کاربر تصمیم بگیرد ظرفیت‌های پایین تر را برای خود انتخاب کند. اولی مسئلۀ سایز است و دومی هم مسئلۀ قیمت.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

 

اگر بخواهیم واقع‌بینانه به مسئله نگاه کنیم، مورد استفادۀ پاوربانک بیشتر در مواقع خاص است که دسترسی به پریز برق عملاً ممکن یا آسان نیست. بعید به نظر می‌رسد که کسی در منزل به آن نیاز پیدا کند، مگر در مواقعی که برق شهری موقتاً دچار قطعی شده باشد.

بنابراین دلیل محکمی وجود ندارد که حتماً بالاترین ظرفیت موجود را انتخاب کنیم. تا اینجای کار نتیجه می‌گیریم همانقدر که برای خرید پاوربانک‌های قدرتمند دلیل وجود دارد، به همان میزان نیز خرید ظرفیت های پایین‌تر منطقی است. و اینجاست که تصمیم با شماست که تشخیص دهید کدام می‌توانید گزینۀ مناسب‌تری برایتان باشد.

حالا بهتر است که نگاهی به نیازهای خود برای شارژ گوشی بیندازیم. برای این مسئله باید بدانیم هر پاوربانک با هربار شارژ کامل قادر است چند بار گوشی هوشمند شما را شارژ کند. برای روشن شدن این موضوع یک فرمول ساده وجود دارد اما پیش از مرور آن بهتر است با چند واژۀ به‌دردبخور آشنا شویم.

راندمان پاوربانک

ممکن است پیش از این زیاد شنیده باشید که پاوربانک‌ها قادر به تامین میزان انرژی‌ای که سازنده‌ها ادعا کرده‌اند نبوده‌اند. مسئله این است که موضوع به تصور غلط عموم مربوط می‌شود و اشتباه اینجاست که عدۀ زیادی تصور می‌کنند یک پاوربانک با قدرت x mAh قادر است یک بار و به طور کامل یک باتری گوشی هوشمند با ظرفیت x mAh را شارژ کند، اما درواقع مقداری از انرژی دریافت شده توسط پاوربانک‌ها در حین عمل انتقال از بین می‌رود و این مسئله حداقل تا امروز امری طبیعی محسوب می‌شود. حساب کردن راندمان خود احتیاج به یک فرمول مجزا دارد که به شرح زیر است:

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

میزان تهی‌سازیِ باتری موبایل

این واژه درواقع نشانگر میزان سلامت باتری دستگاه شما است و همانند راندمان با درصد مشخص می‌شود. ممکن است به دست آوردن این عدد کار آسانی نباشد اما اگر احتیاج داشته باشیم که میزان توانایی پاوربانک و تعداد دفعات شارژ گوشی همراه را به دست بیاوریم به این عدد احتیاج خواهیم داشت.

حالا با توجه به این دو مورد فرمول مورد نظر را مطرح می‌کنیم که با استفاده از آن قادر خواهید بود حدس بزنید که یک پاوربانک قادر است چندبار گوشی هوشمند شما را مورد عنایت شارژِ خود قرار دهد.

ظرفیت پاوربانک (میلی‌آمپر ساعت)×راندمان×تهی سازی دستگاه+ظرفیت دستگاه (برای مثال گوشی هوشمند)

فرمول بالا را با ذکر یک مثال شرح می‌دهیم: یک پاوربانک با ظرفیت 6000 میلی‌آمپر ساعت را در نظر بگیرید که راندمان آن 80 درصد است و فرض کنیم که باتری گوشی شما نیز یک باتری 1500 میلی‌آمپر ساعتی است که از سلامت 80 درصدی برخوردار است.

با قرار دادن این فاکتورها در فرمول بالا متوجه خواهید شد پاوربانک مذکور قادر است 2.5 بار به صورت کامل باتری گوشی هوشمند شما را شارژ کند.

حالا با توجه به این فرمول و نتیجه‌ای که می‌توان از آن گرفت قادر هستید تصمیم بگیرید که چه ظرفیتی به بهترین شکل پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود. البته این در صورتی است که از پاوربانک خود تنها برای شارژ یک دستگاه یا گوشی هوشمند استفاده کنید و اگر قصد دارید که از دو وسیلۀ مختلف به صورت متناوب استفاده کنید باید برای هرکدام یک‌بار محاسبۀ بالا را انجام دهید تا مجموع را بدست آورید.

آمپر ورودی

یکی دیگر از عواملی که ممکن است باعث شود کاربران به سوی پاوربانک‌هایی با ظرفیت کمتر کشیده شوند این است که میزان زمان مورد نیاز برای شارژ کامل یک پاوربانک با ظرفیت آن ارتباط مستقیم دارد. آمپر ورودی پاوربانک عاملی است که مشخص می‌کند چه میزان زمان برای شارژ کامل آن نیاز است و معمولا با یکی از اعداد 5V-2A DC و یا 5V-1A DC شناخته می‌شود. تقریباً تمام پاوربانک‌های موجود از یکی از این دو حالت سود می‌برند و برای تشخیص این مسئله کار سختی پیش رو نخواهید داشت. باز هم اگر بخواهیم همه چیز را به ساده‌ترین شکل ممکن شرح دهیم قضیه از این قرار است که پاوربانکی که عبارت 5A-2A DC روی آن نوشته شده باشد با سرعتی دو برابر پاوربانکی شارژ خواهد شد که عبارت 5A-1A DC را یدک می‌کشد. و طبیعی است که هیچ‌کس علاقه ندارد پاوربانکی خریداری کند که زمان زیادی برای شارژ شدن صرف می‌کند.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

آمپر خروجی

هرچند که آمپر ورودیِ پاوربانک مسئلۀ کم اهمیتی نیست، اما آمپر خروجی از اهمیت بالاتری برخوردار است چرا که گاهی ممکن است نیاز داشته باشید که گوشی هوشمند خود را با بالاترین سرعت ممکن شارژ کنید و اینجاس که اهمیت آمپر خروجی مشخص می‌شود. بیشتر گوشی‌های قدیمی از باتری‌های 1 آمپری بهره می‌برند اما گوشی‌های جدید، بخصوص آن‌هایی که قابلیت پشتیبانی از Quick Charge را دارا هستند مجهز به باتری‌های 2.1 آمپری هستند. آمپر گوشی هوشمند خود را می‌توانید به سادگی از روی شارژر اصلی آن که همراه با گوشی خریداری کردید تشخیص دهید.

یکی از مسائلی که ممکن است برای عده‌ای باعث نگرانی باشد این است که آیا شارژ کردن یک گوشی 1 آمپری از طریق یک پاوربانک 2 آمپری به گوشی آن‌ها آسیب خواهد رساند یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر، هر گوشی‌ای درست به میزانی که انرژی احتیاج دارد استفاده خواهد کرد و اینطور نیست که جریان اضافی وارد باتری آن شود.

بنابر آنچه گفته شد پس بهتر است که به دنبال نمونه‌هایی باشید که از خروجی 2 آمپری بهره‌مند هستند چرا که اکثر گوشی‌های امروزی نیز از همین میزان آمپر استفاده می‌کنند و به این ترتیب می‌توانید مطمئن باشید که گوشی هوشمند یا تبلت شما در سریع‌ترین زمان ممکن شارژ خواهد شد. البته  نمونه‌های زیادی از پاوربانک‌ها وجود دارند که از دو یا سه پورت خروجی مجزا بهره می‌برند که در این صورت به احتمال قریب به یقین حداقل یکی از آن خروجی‌ها، خروجیِ 2 آمپری خواهد بود.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

تعداد خروجی‌ها

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که همواره فراموش می‌کنید سیم کابل شارژر خود را همراهتان ببرید باید بگوییم جدا آن‌که تنها نیستید، احتیاجی هم به نگرانی نیست. در حال حاضر انواع مختلفی از پاوربانک‌ها در بازار موجود است که مجهز به کابل شارژ سرخود هستند که این ایده بسیار جالب و کاربردی به نظر می‌رسد. البته این نوع پاوربانک‌ها محدودیت‌هایی نیز دارند برای مثال اگر احتیاج داشته باشید که همزمان چند دستگاه مختلف را به پاوربانک متصل کنید کار چندانی از آن‌ها برنمی‌آید چرا که اکثر آن‌ها دارای یک و تعداد محدودی از آن‌ها تنها دارای دو پورت (کابل) شارژ هستند.

البته اگر این مسئله واقعا برایتان پراهمیت باشد و حاضر باشید قید نمونه‌های سیم‌دار را بزنید انتخاب‌های زیادی پیش رویتان قرار می‌گیرد؛ پاوربانک‌هایی در بازر موجود هستند که تا 5 پورت مجزا برای شارژ در اختیارتان قرار می‌دهند البته این را نیز باید مدنظر بگیریم که هرچه تعداد پورت‌ها یا درگاه‌های یک پاوربانک بیشتر باشد احتیاج به ظرفیت بالاتری واست و در نتیجه با هزینۀ بیشتری برای آن بپردازید.

البته یک مسئله دیگر را باید هنگام خرید این نوع پاوربانک‌ها مدنظر بگیرید، این‌که میزان جریانِ  راهی شده از سوی پاوربانک‌ هنگام شارژ همزمان چند دستگاه به چه میزان خواهد بود. به زبان ساده اگر پاوربانکی دو پورت 2 آمپر داشته باشد اگرچه هنگام شارژ یک دستگاه جریانی معادل 2 آمپر را به سوی آن هدایت می‌کند، اما زمانه که دودستگاه را به صورت هم‌زمان به آن متصل کنید جریان ورودی به هر دستگاه تا به 1.5 آمپر کاهش پیدا می‌کند. بنابراین نمی‌توان انتظار داشت پاوربانک‌ها با همان سرعتی اقدام به شارژ یک دستگاه می‌کنند، چند دستگاه را همزمان شارژ کنند.

قابلیت حمل

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم و اساسی مربوط به پاوربانک‌ها این است که شما قادر باشید آن‌ها را به راحتی حمل کنید. البته در هرصورت پاوربانک‌ها فضای زیادی را نمی‌گیرند اما اوضاع زمانی وخیم می‌شود که احتیاج داشته باشید یکی از انواع پر ظرفیت‌تر که حجمی بیشتر از 10400 میلی‌آمپر ساعت داشته باشند را انتخاب کنید. در ضمن پس از حجم به مسئلۀ وزن نیز باید توجه کنید چراکه این پاوربانک‌ها وزنی حداقل برابر با 350 گرم خواهند داشت.

به همین جهت لازم است که ابتدا خوب بررسی کنید که در چه وضعیت‌هایی به حمل پاوربانکتان احتیاج پیدا خواهید کرد تا بتوانید توسط یک دورنمای دقیق از طرز استفادۀ خود داشته باشید و به وسیلۀ آن دو فاکتور مهم حجم و وزن را نیز هنگام خرید پاوربانک ود نظر قرار دهید.

کیفیت و امنیت

دو مورد دیگری که به هیچ وجه نمی‌توان به سادگی از آن‌ها عبور کرد عامل‌های کیفیت و امنیت هستند، چرا که درهرصورت شما در حال خرید محصولی هستید که به راحتی می‌تواند خطر‌آفرین باشد. بنابراین بهتر است که هنگام خرید پاوربانک به این چند نکته توجه کنید:

بهره‌مندی از حفاظت از اتصال کوتاه

این ویژگی هنگامی فعال خواهد شد که به هر دلیلی میان جریان ورودی و خروجی پاوربانک اتصال برقرار شود. در این صورت پاوربانک شروع به شارژ کردن خود می‌کند و پس از چند لحظه حرارت بسیار زیادی در آن تولید شده و می‌تواند خطرآفرین باشد. توسط این سیستم محافظتی دستگاه به محض مشاهدۀ چنین اتصالی جریان را متوقف کرده و از خطرات احتمالی جلوگیری می‌کند.

حفاظت در برابر ولتاژ بالا

ویژگی فوق هنگامی که ولتاژی بیشتر از حد مجاز وارد آن شود وارد عمل شده و با قطع عمل شارژ به دادِ پاوربانکتان خواهد رسید.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

حفاظت در برابر شارژ بیش از اندازه

این ویژگی‌ هم همان‌طور که از نامش پیداست باعث می‌شود پاوربانکِ شما تنها تا حد مجازی که برای آن تعیین شده شارژ شود و حتی در صورتی که به برق شهر متصل باشد شارژ دریافت نکند.

حفاظت ولتاژ خروجی

این ویژگی نیز زمانی مهم می‌شود که شارژ دستگاه در حال اتمام باشد و ولتاژ آن با افت مواجه شود. در چنین مواقعی ویژگی حفاظت ولتاژ خروجی جریان را به کلی قطع خواهد کرد.

حفاظت حرارتی

این مورد نیز همان‌طور که از نامش پیداست در صورت بالاتر رفتن حرارت پاوربانک از حد مجاز جریان‌های ورودی و خروجی را قطع خواهد کرد تا حرارت پاوربانک به حالت عادی خود برسد. درست به همین دلیل است که پاوربانک‌های امروزی خطر انفجار را به حداقل خود رسانده‌اند چرا که اکثر آن‌ها به این سیستم حفاظتی مجهز هستند. البته اگر باز هم نگران هستید می‌توانید با خرید یکی از نمونه‌های لیتیوم-پلیمری خیال خود را صددرصد راحت کنید و احتمال را به صفر نزدیک کنید.

 

قابلیت شارژ Pass Through

این روش ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما بهتر است که در مورد آن نیز اطلاعات داشته باشید چرا که آگاهی همواره بهتر از ندانستن است. هرگاه هنگام خرید پاوربانک به واژۀ Pass Through برخورد کردید بدانید و آگاه باشید که پاوربانک فوق این قابلیت را دارد که در حین شارژ شدن به شارژ گوشی همراه شما نیز بپردازد!

 این قابلیت زمانی به درد خواهد خورد که باتری گوشی و پاوربانک هردو خالی باشند و تنها یک پریز برق موجود باشد و زمان شما نیز محدود باشد!

پس اگر احتمال می‌دهید که در چنین شرایطی گیر کنید باید بگوییم ویژگی Pass Through برای شما در نظر گرفته شده است.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

با توجه به مطالب بالا امیدواریم که حالا قادر باشید پاوربانک مورد نظر خود را با دانش بیشتری انتخاب کنید و راه آسان‌تری تا انتخاب یک پاوربانک مناسب با قیمت مناسب پیش رو داشته باشید. به عنوان جمع‌بندی، به صورت خلاصه نگاهی خواهیم انداخت بر تمام مواردی که هنگام خرید یک پاوربانک خوب حانز اهمیت هستند:

  • انتخاب ظرفیت متناسب با نیازها
  • تصمیم‌گیری درمورد نوع سلول‌های پاوربانک انتخابی
  • انتخاب آمپر ورودی بالا
  • توجه به تعداد پورت‌های مورد نیاز
  • در نظر گرفتن سایز و حجم پاوربانک
  • خرید از برند‌های معتبر
  • چک کردن ویژگی‌های امنیتی پاوربانک مورد نظر

در ادامه ما بهترین برندها و بهترین مارک های پاوربانک را به شما معرفی می کنیم.

بهترین پاوربانک 2020 در دنیا

در حال حاضر برند‌ها و مارک‌های زیادی هستند که اقدام به تولید پاوربانک‌ها می‌کنند اما واقعیت این است که به همۀ آن‌ها نمی‌توان اعتماد کرد، بنابراین بهتر است پاوربانک‌ خود را از بین برندهای مطرحی همچون Xiaomi، Adata، Remax، SiliconPower و Samsung انتخاب کنید.

پرفروش ترین انتخاب و خرید پاوربانک در دنیا مربوط به پاوربانک شیائومی مدل PLM09ZM بوده است، چرا که این پاوربانک از نظر امکانات و قیمت بهترین گزینه می‌باشد.

پاوربانک شیائومی مدل PLM09ZM ظرفیت 10000

بیشتر از ۹۹۹ نفر از خریداران این محصول در دیجی کالا این پاوربانک را به عنوان بهترین پاوربانک خرید و  پیشنهاد داده‌اند.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

در این پاوربانک یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت به‌کار رفته است.

این محصول از سبک ترین پاوربانک های دنیاست که فقط 243 گرم وزن دارد و به شکل مستطیل طراحی و تولید شده است.

روی بدنه‌ی این مدل از پاوربانک های شیائومی نشانگر LED وجود دارد که وضعیت باتری را نمایش می‌دهد.

همچنین در بسته‌بندی آن یک کابل USB قرار دارد که شما با استفاده از آن می‌توانید باتری به‌کار رفته در پاور بانک را شارژ کنید.

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

 

بهترین پاور بانک ای دیتا

شارژر همراه ای دیتا مدل P20000D ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت

این پاوربانک با حدود 450 گرم جزو پاوربانک های سنگین وزن به حساب می شود ، دارای دو درگاه خروجی برای انواع گوشی های موبایل ، تبلت ، دوربین دیجیتال ، موزیک پلیر و دیگر دستگاه های از این قبیل مناسب است

نظرات خریداران پاوربانک ای دیتا P20000D

تجربه خریداران این پاوربانک

طیبه: این پاور بانک فوق العادست هر چی ازش بگم کم گفتم خیلی خوب شارژ رو نگه میداره و خیلی طول میکشه تا تموم شه شارژش بسیار سریع شارژ میکنه و خودش هم سریع شارژ میشه و تنها ایرادی که میشه ازش گرفت برای وزن بالاشه که اونم به نظر من با توجه به ظرفیت بالاش ایرادی محسوب نمیشه

محمود میگه : یک پاور بانک حرفه ای با قیمت معقول و کیفیت کاملا مناسب .
بسته بندی مناسب و شکیل است .
ایکاش کابل همراه کمی بلند تر بود . البته عموما شرکت های تولید کننده برای کاهش امپدانش از کابل های کوتاه استفاده می کنند.
وجود دو خروجی و دارابودن چراغ قوه مزیت مناسبی است .
وزن محصول قابل قبول و در کل خوش دست است . ظاهری حرفه ای و مناسبی دارد .

ایمان : شارژ دهی عالی داشتن چراغ قوه برند خوب یکمی وزنش سنگینه که با توجه به ۲۰۰۰۰ هزار بودنش عادیه.حتما پیشنهاد میکنم

نظر ابوذر : دقیقا با ۱۸ درصد شارژ باطری گوشی ۲۳۰۰ میلی آمپری شارژ شد.
به نظرم وسیله ی با کیفیتی هستش… توصیه می کنم

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

بهترین پاوربانک انکر

در این بخش بهترین پاوربانک های برند انکر (Anker) از دیدگاه خریداران این برند از شارژر همراه را معرفی می کنیم.

پاوربانک انکر مدل A1271 PowerCore ظرفیت 20100 میلی آمپر ساعت

انکر در تولید این محصولات یک باتری با ظرفیت ۲۰۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت به‌کاربرده که قادر است با یکبار شارژ، باتری یک آیفون ۶ را بیش از ۷ مرتبه شارژ کند.

این محصول ۳۵۶ گرم وزن دارد و بدنه‌ آن به‌صورت مستطیل طراحی شده‌است. طول این مستطیل ۱۶۶ میلی‌متر، عرض آن ۵۸ و ارتفاعش ۲۲ میلی‌متر هستند.

شرکت تولید کننده برای روشن‌وخاموش کردن این مدل از سری پاور بانک‌های انکر یک کلید طراحی کرده که شما با فشردن آن می‌توانید عملیات شارژ باتری دستگاه‌های خود را آغاز و یا تمام کنید. همچنین روی بدنه‌ی آن چهار نشانگر‌ LED هم وجود دارد که هرکدام از آن‌ها ۲۵ درصد از وضعیت باتری پاوربانک را نمایش می‌دهند.

 

بهترین پاوربانک وایرلس

پاوربانک های وایرلس امکان شارژر وایرلس آیفون های X ، 8 ، 8 plus ، سری خانواده S و Note سامسونگ و به طور کلی گوشی هایی با فناوری شارژ بیسیم Qi را در اختیار شما قرار میدهند . پس دیگری نیازی نیست شما کابلی را برای اتصال پاوربانک و گوشی موبایل خود همراه داشته باشید . 

ادغام فناوری شارژ بی‌سیم با این پاور‌بانک‌ها ترکیبی فوق‌العاده بود که امروزه تمامی دستگاه‌های هوشمند برخوردار از این تکنولوژی می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

پاوربانک یوسمز مدل Wish از بهترین پاوربانکها با قابلیت شارژ وایرلس می باشد.

پاوربانک با قابلیت شارژ وایرلس یوسمز مدل Wish

 

پاوربانک یوسمز  8000mAh  از سری Wish این امکان را به شما میدهد که از این کالا  به عنوان یک پد شارژر یا یک پاور بانک قدرتمند قابل حمل بهره ببرید و به طور همزمان  3 دستگاه را شارژ کنید.امکان شارژر وایرلس آیفون های X ، 8 ، 8 plus ، وسامسونگ سری S از مدل S6 تا S8 و همچنین سری نوت سامسونگ مدل های نوت 5 و 8 .
  • کلاس وزنی:  200 گرم
  • محدوده ظرفیت: 8هزار میلی‌آمپر‌ساعت
  • شدت جریان خروجی: 2.0 آمپر، 2.1 آمپر
  • تعداد درگاه خروجی: 2 عدد
مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

پاوربانک توتو با قابلیت شارژ وایرلس مدلPBW01

  • محدوده ظرفیت: 5 تا 10 هزار میلی‌آمپر‌ساعت
  • شدت جریان خروجی: 1.0 آمپر، 2.1 آمپر
  • تعداد درگاه خروجی: 2 عدد
  • قابلیت های ویژه: مدیریت هوشمند شارژ

 

پاور بانک Totu-PBW01 نیز از بهترین پاوربانکها با قابلیت شارژ وایرلس (البته برای دستگاههایی که این قابلیت را دارند) است که با ولتاژ 5 ولت و با شدت جریان 1 آمپر میتواند موبایل شما را به خوبی شارژ نماید .

مشاهده قیمت و تخفیف های ویژه انواع پاوربانک موبایل موجود در بازار

در صورت تمایل بخوانید:

بهترین پاوربانک خورشیدی

در این مقاله سعی کردیم بهترین پاوربانک ها را بر اساس تجربه به شما معرفی کنیم، لطفا در بخش نظرات از تجربیات خود از خرید پاوربانک ها در برندهای مختلف را بیان کنید.

Comments are closed.